Serious Talent Only Seven Left naar Hedon

Zwolle – De frisse pianorockformatie Only Seven Left timmert hard aan de weg en met optredens op zowel Noorderslag als de ledendag van tijdschrift Tina weet de band een breed publiek aan te spreken. De catchy powerpop nummers van debuutalbum It Was All A Dream was voor hitzender 3FM redden genoeg om de heren tot Serious Talent te bestempelen. Vrijdag 25 februari treedt Only Seven Left op in Zwols poppodium Hedon en wordt zij bijgestaan door supportacts Among This All en Young & Desperate.

Afgelopen jaar kwamen meerdere dromen uit voor de jonge pianorockband Only Seven Left: zo kwam eerste single Wake Up Call veelvuldig langs op TMF en Q-Music, speelden de jongens in Ahoy als support voor Tokio Hotel, werden de heren door 3FM gebombardeerd tot Serious Talent en gingen zij op een uitverkochte tour met hun vrienden van Destine. September 2010 werden de gebeden van een nog altijd groeiende fanbase verhoord en was daar dan eindelijk het debuutalbum It Was All A Dream. Een plaat gevuld met goed in elkaar stekende melodieën waarbij frisse pianopartijen de hoofdmoot voeren. Een eerste headliner tour volgde en deze was zo succesvol dat er snel een nieuwe in de steigers werd gezet. Tijdens de show in Hedon zal ook nieuw materiaal ten gehore worden gebracht.

Among This All

Met debuut-EP No Statues volgen de heren van Among This All het al oude principe een goed begin is het halve werk. De powerpop/rockformatie steekt in de debuutsingle Last Kiss Last Goodbye direct van wal met een catchy gitaarriff gevolgd door een overdonderende dosis gitaargeweld. Bijgestaan door een portie stevige drums vormt de track een sterke introductie van een nieuw powerpop talent.

Young & Desperate

De goed in elkaar stekende rock van Young & Desperate resulteerde eerder al tot een uitnodiging van 3FM dj Giel Beelen (voor NACHTEGIEL) en Rob Stenders (Stenders Eetvermaak). De kenmerkende stem van zangeres Simoon geeft de songs net die extra rauwe nonchalante gloed die perfect samengaat met de fijne pop/rocksound van de band. Eerste single Stick Around is er in ieder geval een die zich onlosmakelijk vastgrijpt in je hoofd.


ONLY SEVEN LEFT

Support: AMONG THIS ALL / YOUNG & DESPERATE
 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Vrijdag 25 februari
Open                          : 19:00 uur
Aanvang                     : 20:00 uur
Entree                         : € 9,00 (excl. € 1,- servicekosten)  

Kaarten zijn direct te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)