Voicst-frontman met Dazzled Kid naar Hedon

Zwolle – Met het nieuwe project Dazzled Kid is Voicst-frontman Tjeerd Bomhof ‘back on the road’ en slaat daarmee een nieuwe muzikale weg in.

dazzledkid-dooriamkat_470.jpg

Enigszins meer ingetogen dan het werk van Voicst, weet Bomhof op zijn solodebuut Fire Needs Air de toch al sterke popliedjes uit te laten blinken in subtiliteit. De pakkende hitsingle Embrace werd al Megahit bij 3FM en naar verluidt zullen er meer volgen. Zaterdag 5 maart treedt Dazzled Kid op in Zwols poppodium Hedon. Het voorprogramma wordt verzorgd door Houses.   
Bomhof werd bekend met zijn indierockformatie Voicst die grote hits scoorde met Everyday I Work On The Road en High As An Amsterdam Tourist. Maar dat staat momenteel even op een zacht pitje zodat de Amsterdammer zich volop kan richten op zijn eerste soloalbum. Een groot deel van het album is opgenomen in het creatieve universum Kytopia van Colin Benders (beter bekend als Kyteman), waardoor Bomhof beschikking kreeg over een onuitputtelijke bron van muzikaal talent en inspiratie. Dat is hoorbaar want de prachtige popliedjes van Fire Needs Air zijn perfect uitgebalanceerd door subtiel toegevoegde lagen zoals extra blazers, piano, bandoneon en achtergrondvocalen.

DAZZLED KID

Support: HOUSES

Locatie: Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer: Zaterdag 5 maart
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Entree: € 13,00 (excl. € 1,- servicekosten)

Kaarten zijn direct te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)