Dievengilde pleegt acht inbraken

Foto van auteur

Vanuit een pand aan de Goertjesweg werd dinsdagmorgen een inbraak geconstateerd. Er was een computer weggenomen.

{mosimage}

Medewerkers van het gebouw zagen deze morgen dat er een ruit ingeslagen was. Een pc, die gebruikt werd voor een tentoonstelling (zie foto), namen de inbrekers uit een expositieruimte mee. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Bij een bedrijf Aan de Stadsmuur werd in de nacht van zondag op maandag ingebroken. Een raam werd ingeslagen en een computer werd uit het pand weggenomen.

Bij een bedrijf aan de Marsweg werd tijdens het weekend ingebroken. Er werd een raam geforceerd en er werden computers uit het pand weggenomen.

Bij een bedrijf aan de Rhijnvis Feithlaan werd in de nacht van zondag op maandag ingebroken. Men kwam binnen door een raam te forceren. Het is (nog) onbekend of er wat is weggenomen.

Bij een winkel aan het Petuniaplein werd in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken. Ter plaatse bleek dat er een raam van de supermarkt was geforceerd en een grote hoeveelheid rookwaren waren weggenomen. De politie stelt een onderzoek in.

Bij een instelling aan de Campus werd in de nacht van zondag op maandag ingebroken. Er werd computerapparatuur weggenomen.

In de nacht van zondag op maandag werd er ingebroken bij een instelling aan het Korianderplein. Er werd een raam geforceerd. Er is voor zover bekend niets weggenomen.

Bij een instelling aan de Blaloweg werd in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken. Er werd een ruit geforceerd en vermoedelijk werd er computerapparatuur weggenomen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)