Toptijd bij Landstede en HTC

Foto van auteur

Tijdens de herfstvakantie kan iedereen kennis komen maken met Landstede Toptijd!: de sportiefste BSO van Zwolle.  Er worden op dinsdag-,en donderdagmiddag allerlei activiteiten georganiseerd, zoals omkeerhockey, tweelingvoetbal, Lord of the Rings en levend kwartet. Ook is er een dag vol culturele activiteiten; pannenkoeken bakken, acryl verven op doeken, drama-activiteiten en bodypainting. Kortom; genoeg te zien en te beleven.

Op het sportpark de Pelikaan worden een aantal sporten beoefend: hockey, korfbal, tennis en paardrijden. Al langere tijd is er een samenwerking tussen de clubs op Sportpark De Pelikaan en de Landstede. Resultaat van deze samenwerking is onder andere dat op 30 oktober wordt gestart met een buitenschoolse opvang (BSO) in het clubgebouw van voetbalvereniging HTC.

Deze BSO, Landstede Toptijd, zal volop gebruik gaan maken van de sportfaciliteiten die het sportpark biedt. Wie op zoek is naar een leuke buitenschoolse opvang voor zijn kind kan dan ook bij Landstede Toptijd! terecht. Landstede Toptijd! biedt opvang in het gebouw van sportvereniging HTC aan de Brinkhoekweg. In een speciaal ingerichte ruimte met vaste, deskundige begeleiders kan uw kind zijn vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten en bijkomen van een lange schooldag. Landstede Toptijd! is er voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Dus ook voor kinderen in het eerste en tweede jaar van het voortgezet onderwijs. Zij krijgen zo een vaste, vertrouwde plek waar ze huiswerk kunnen maken, vrienden ontmoeten en zich lekker kunnen uitleven of juist ontspannen.

Opvang op een sportpark: dat schept mogelijkheden! Daarom biedt Landstede Toptijd!  volop sportieve activiteiten. Maar er is meer te doen. Kinderen beslissen zoveel mogelijk zelf wat ze doen. Creatieve activiteiten, bijvoorbeeld. Maar ook computeren, lezen of gewoon lekker niks doen behoren tot de mogelijkheden.

Praktische informatie
De opvang is geopend op maandag- , dinsdag-, woensdag-  en donderdagmiddag van circa 14.30 uur tot 18.00 uur.Bij voldoende belangstelling is de BSO in schoolvakanties hele dagen geopend. De opvang wordt verzorgd door professionele begeleiders.

Meer weten?

Wie meer wil weten over Landstede Toptijd! of zich op wil geven voor de activiteiten in de herfstvakantie kan contact opnemen met Judith Beintema, jbeintema@landstede.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)