Week van de Amateurkunst Zwolle

Zwolle – Van 14 tot en met 21 mei 2011 vindt door heel Nederland de Week van de Amateurkunst (WAK) plaats. Met allerlei activiteiten voor en door kunstbeoefenaars. In bijna zestig gemeenten in Nederland. Zwolle zal in die week ook bruisen van de kunst. Kunst & Zo is coördinator van de WAK in Zwolle, en roept verenigingen, groepen en individuele kunstenaars op, om van zich te laten horen deze week.

festival_3.jpg

De Week van de Amateurkunst is voor iedereen die actief aan kunst doet. Toon je enthousiasme en talent en meld je aan: dit kan zijn met een wervelend optreden, inspirerende workshops, een boeiende expositie of misschien een open huis? Op zondagmiddag 15 mei bijvoorbeeld, wordt het Assendorperplein omgetoverd  tot het MontMartrePlein met kunstkraampjes. Kunst & Zo is hiervoor op zoek naar kunstenaars die mee willen doen. Denk bijvoorbeeld aan schilderen op ezels, sneltekenen, portrettekenen, living statues, straattheater, kunstmarkt of een kunstveiling. Vind je het leuk om wat van jezelf te laten zien of je kunst te verkopen neem dan contact met Kunst & Zo op.

Ook in Zwolle-Zuid en Stadshagen zal een kunstmarkt worden georganiseerd op woensdagmiddag 18 mei. De opening zal op zaterdag 14 mei zijn in de binnenstad.

En verder
Heb je leuke plannen of een idee, zodat we tijdens deze week de amateurkunst in Zwolle op de kaart kunnen zetten, wil je meedoen, meld je dan voor 1 april a.s. aan bij info@kunstenzo.nl
Meer informatie over de Week van de Amateurkunst en het inschrijfformulier kun je vinden op de site www.kunstenzo.nl

Voor algemene informatie over de WAK in Nederland, kijk op www.waknederland.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)