Open trainingen wielervereniging

Zwolle – De Zwolse wielervereniging GazGas organiseert vier open trainingen. Iedereen die van wielrennen houdt en overweegt om lid te worden van een fanatieke en gezellige wielervereniging is van harte uitgenodigd om een keer mee te komen fietsen. De eerste open training wordt gegeven door prof wielrenster Marijn de Vries. Een paar jaar terug begon zij haar wielercarrière bij GazGas. Inmiddels fietst zij bij het damesteam van Leontien van Moorsel, AA-drink.

De open trainingen staan gepland voor de dinsdagen 5 en 14 april en voor de donderdagen 14 en 28 april. De trainingen op de dinsdagavond zijn gericht op technieken zoals sprinten, intervaltraining en waaierrijden. Op de donderdagavond staan er duurtrainingen op het programma, denk daarbij aan tochten van rond de zestig kilometer. Iedereen die een racefiets heeft en een helm is van harte welkom om één of meerdere avonden mee te komen fietsen.

De trainingen starten vanaf de hoofdingang van hogeschool Windesheim om 18.30 uur. Wil je meefietsen, schrijf je dan in op de agenda van de website van GazGas (www.gazgas.nl ) of stuur een email naar gazgas@live.nl  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)