Feuerengel laat temperatuur in Hedon stijgen

Zwolle – Afgelopen zaterdagavond stond de Duitse Rammstein coverband: Feuerengel voor het eerst in Hedon in Zwolle. Deze succesvolle Duitse coverband steekt regelmatig de grens over om het Nederlandse volk te verblijden met het live ten gehore brengen van de "tanzmetal" muziek van Rammstein.

feuerengel_2916.jpg

In een uitverkocht Hedon speelden ze in totaal 22 nummers waaronder o.a. "Ich Will", "Bück Dich", "Du Hasst" en "Asche zu Asche" waarbij de microfoonstandaarden van de gitaarspelers flink in vlammen voor de nodige warmte zorgden. Helaas was het podium Hedon voor deze band iets te klein, wat o.a kwam door een flink verhoogd podiumdeel in Rammstein stijl, waardoor een aantal vuureffecten helaas niet konden doorgaan. Hierdoor kwam het nummer "Mein Teil" te vervallen. Tijdens dit nummer wordt de keyboardspeler in een grote kookpot het podium opgereden en met een vlammenwerper flink verhit. Een ander leuk hoogtepunt wat wel in de show bleef was het rond laten gaan van een rubberbootje met erin 1 van de concert bezoekers.

feuerengel_3053.jpg

feuerengel_3099.jpg

feuerengel_3256.jpg


Afgesloten werd met een extra nummer wat niet op de setlist stond, na kort overleg ter plekke op het podium werd het nummer "Engel" gespeeld voor een enthousiast publiek. Feuerengel treed volgende week op in Hengelo en heeft nog meer optredens in de planning in Nederland dit jaar. Info is te vinden op www.feuerengel.de.

feuerengel_3294.jpg

feuerengel_3560.jpg

feuerengel_3359.jpg

feuerengel_3600.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)