Medisch Symposium voor zorgprofessionals

Zwolle – De toekomst van de Nederlandse gezondheidszorg is onvoorspelbaar, maar zorgprofessionals willen juist duidelijkheid. Daarom organiseert Rabobank IJsseldelta op maandag 18 april in Zwolle het Medisch Symposium Diagnose 2025. Michel van Schaik, directeur gezondheidszorg van Rabobank Nederland en medeauteur, presenteert aan de hand van zijn boek ‘Diagnose 2025’ 17 trends, 3 scenario’s en 101 opties voor de toekomst van de zorg tot 2025.

Hoe ziet de gezondheidszorg eruit in 2025? Welke zorgverlening wordt aangeboden? Welke wensen heeft de klant op dat moment? En is de zorg over 14 jaar nog wel betaalbaar? Met 2025 als horizon zijn de Rabobank, adviesbureau BeBright en experts uit de zorgsector begonnen met een toekomstverkenning van de Nederlandse zorg. De resultaten van de gesprekken met onder anderen bestuurders van zorginstellingen, medisch specialisten, zorgverzekeraars, de NZA Zorgautoriteit, het ministerie van VWS, patiëntenorganisaties, huisartsen, ondernemers en politici zijn gebundeld in het boek ‘Diagnose 2025’. Aan de hand van 3 scenario’s schetst Michel van Schaik het verwachte toekomstbeeld van de Nederlandse zorg.

Tijdens het Medisch Sympiosium Diagnose 2025 gaat de dialoog met zorgprofessionals uit Zwolle en omgeving over de toekomst van de zorg, investeringsbeslissingen en beleidsvorming, zodat medici zoals specialisten, huisartsen, tandartsen en financiële dienstverleners zich beter kunnen voorbereiden op de toekomst. Meer informatie over het symposium vindt u op www.rabobank.nl/ijsseldelta . Aanmelden kan via communicatie@ijsseldelta.rabobank.nl .

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)