It’s all [about] social media

Zwolle – Hyves, Facebook, Linkedin, Twitter. Welke invloed hebben social media op ons dagelijks bestaan? Kun je verslaafd raken aan de continue informatiestroom? En, wie kan er allemaal lezen wie jij bent en wat jij doet?

Paar puntjes maar dat weegt niet op tegen de geweldige mogelijkheden die social media ons bieden. Toch? Over social media, over de invloed daarvan op ons, op de maatschappij en de onbegrensde mogelijkheden. Een programma van GRASweek en Windesheim. Drie avonden discussie ‘met beeld en geluid’. Noteer deze data alvast: 26 april, 10 en 24 mei. In het Vliegende Paard, van 16.00 – 19.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.grasweek.nl. Social Media is niet meer weg te denken. ‘Wat het is, wat het betekent, hoe het werkt, wat iedereen kan lezen, hoe erg dat is of niet, wat je er mee kunt. Daarover organiseren @GRASweek en @Windesheim in samenwerking met Het Vliegende Paard drie  filmgesprekken waarin social media centraal staan. Naast een film of documentaire is er iemand die er meer van weet, wordt er gegeten en is er discussie. Toegang is gratis en voor het eten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Eerste avond:
dinsdag 26 april om 16.00 uur in het Vliegende Paard (@vliegendepaard), Voorstraat 17, 8011 MK Zwolle, met een recente film over social media (winnaar van 8 Oscars). Gast is @gerbenhoetink (Senior communicatiemedewerker Camerik Voortman).

Voor meer informatie, kijk op www.grasweek.nl. Meld je wel aan door een mail te sturen naar: aanmelden@grasweek.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)