VVV winkel ruimt op

Zwolle – Lentekriebels zorgen voor voorjaarsschoonmaak. De VVV winkel houdt een grote voorjaarsschoonmaak. Met het mooie weer in aantocht heeft iedereen last van lentekriebels dus de hoogste tijd om erop uit te gaan.

Ideaal om voordelig te gaan wandelen, fietsen of een dagje weg te gaan. Verschillende producten, zoals boeken en routes zijn afgeprijsd met kortingen tot wel 70%. Kom voor eind april een kijkje nemen aan de Grote Markt 20, want op=op. Kortingen tot wel 70% Er is een flinke bezem gehaald door de VVV winkel. De inrichting is veranderd en er is meer ruimte gecreëerd. Vele producten worden nu tegen hoge kortingen te koop aangeboden. Zo is de plattegrond van Zwolle afgeprijsd van €8,85 voor €2,65, een korting van maar liefst 70%. Daarnaast worden de Kuierroutes en ander wandelmateriaal met 25%, 30% en 40% korting verkocht. Ook op de Culinaire wandeling wordt een korting gegeven van 25%.

Dus bent u op zoek naar een leuke wandelgids of – route nu het weer zo mooi is? Grijp dan uw kans. Ook zijn er een aantal leuke souvenirs in de aanbieding, ideaal als cadeau. De opruiming duurt zolang de voorraad strekt tot eind april.

De VVV winkel is elke maandagmiddag open van 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de VVV winkel aan de Grote Markt 20, tel. 038-4216198, mail naar info@vvvzwolle.nl of kijk op www.vvvzwolle.nl. Kijk ook eens op www.zwolsuitburo.nl en www.overijsseltrips.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)