Topscores deeltijdstudies GH Zwolle in Keuzegids 2011

Zwolle – De deeltijdstudies Verpleegkunde (HBO-V), Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) en Godsdienst-Pastoraal Werk (GPW) van de Gereformeerde Hogeschool Zwolle behoren bij de top van Nederland in hun categorie. Dat blijkt uit de Keuzegids HBO Deeltijdstudies 2011, die deze week is verschenen.

De HBO-V van de Gereformeerde Hogeschool (GH) staat op plaats twee met een score van 82 uit 100, terwijl de studie MWD eveneens op plaats twee staat met een score van 74. GPW staat op plaats 3 en scoort een dikke 80 uit 100. Ook de deeltijdopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) van de GH doet het prima met een vijfde plaats bij 22 beoordeelde instellingen en een score van 70 uit 100. De pabo van de GH staat op plaats acht bij 31 beoordeelde pabo’s, met een score van 72.

De Keuzegids Hoger Onderwijs wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI). De rankings in de Keuzegids zijn gebaseerd op studentenoordelen, groepsgroottes, arbeidsmarktposities, visitatie-oordelen, collegegeld-tarieven en slagingspercentages. Meer informatie over de Keuzegids is te vinden op www.keuzegids.org .

Wie wil kennismaken met de studies van de GH is op 9 juni 2011 welkom op de open avond. Van 19.00 tot 21.00 uur staan docenten en studenten klaar om met belangstellenden in gesprek te gaan en informatie te geven. Kijk voor meer informatie op www.gh.nl .

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)