Navigators Zwolle bestaan achttien jaar

Zwolle – De grootste studentenvereniging van Zwolle, Navigators Studentenvereniging Zwolle (NSZ), heeft de afgelopen week haar 18e verjaardag gevierd. Een week vol activiteiten met als grote knaller een diesgala.

Achttien jaar geleden kwam er een kleine club mensen bij elkaar die vonden dat er vanuit het Navigator netwerk ook in Zwolle maar eens een vereniging opgestart moest worden. Met succes. Nu, achttien jaar later, is NSZ uitgegroeid tot de grootste vereniging van Zwolle. Maar ook landelijk is de Navigators vereniging niet over het hoofd te zien. In bijna elke grote studenten stad is een Navigator vereniging te vinden.
Piet Paulusma

De week was voor de studenten een drukke week met veel feesten en natuurlijk ook kado’s. Als kers op de taart kwam Piet Paulusma het feest ook nog eens meevieren! Terwijl de Navigators lekker aan het barbecueën waren kwam Piet de rest van Nederland vertellen dat het dit weekend veel beter barbecue weer is.

Vandaag en morgen wordt de week feestelijk afgesloten met een diesgala en een dankdienst morgen in het Menso Alting College.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)