“G-voetballers zoeken vrienden”

Zwolle – Onder dat motto organiseren de stichting WINNERS, G-zaalvoetbalvereniging WRZV De Boog en de stichting Vrienden van de Herberg een promotiebijeenkomst. Het vormt tevens de start van een wervingscampagne.

Donderdag 21 april a.s. 17.00 uur in de WRZV Hallen! Er wordt gestart met een leuk voetbaltoernooi. Gemengde teams die bestaan uit G-voetballers, dakloze voetballers, leden van het Zwolse College van B&W, de Zwolse gemeenteraad, en vele anderen. Wethouders Nelleke Vedelaar, Rene de Heer en Gerrit Piek hebben toegezegd mee te doen. De deelnemende Zwolse raadsleden zijn in ieder geval:  Youssef Ben Ali Ahlaq, Freddy Eikelboom, Michiel van Harten, Tjitske Siderius, Bert Smit, Martijn van de Veen en Cemal Yildirim. Ook wethouder Martin Ekker uit Kampen is van de partij, waarmee het geheel een regionaal tintje krijgt.  
De promotiebijeenkomst bestaat niet alleen uit een toernooi. Na het voetballen om de WINNERS-bokaal volgt een gezellige bijeenkomst in de kantine van de WRZV Hallen. Er wordt dan nadere informatie gegeven over het G-zaalvoetbal in Zwolle. WRZV De Boog is de G-zaalvoetbalvereniging in Zwolle. G-zaalvoetbal is voor iedereen in de leeftijd van 6 tot 60 jaar met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, die daardoor niet aan regulier voetbal kan deelnemen. WRZV speelt de competitiewedstrijden uitsluitend op B- en C-niveau. Ongeveer 150 voetballers met een beperking voetballen met veel plezier bij WRZV De Boog. De G-zaalvoetballers kunnen wel wat vrienden gebruiken. Daarom vormt de bijeenkomst ook de start van de wervingscampagne “G-voetballers zoeken vrienden”. Voor het luttele bedrag van € 10,- (of een veelvoud) bent u al donateur van het G-zaalvoetbal in Zwolle. De muzikale omlijsting wordt gevormd door de band True Gritt, een regionale topper op het gebied van de goed in het gehoor liggende americana/country muziek.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)