Prefentfuel en stagerecensies.nl winnen Starters ABC

Zwolle – Woensdag vond in het complex van het Deltion College in Zwolle het startersevent Starters ABC plaats. Esmée Pater won met het initiatief stagerecensies.nl de titel Zwolse Studentondernemer van het jaar. Prefentfuel ging er met de titel Studentbedrijf van het jaar vandoor.

Tijdens dit evenement konden (aankomende) studentondernemers leren netwerken, zich informeren over de verschillende facetten van het ondernemerschap en nog enthousiaster worden over (het starten van) hun eigen onderneming. Studenten konden deelnemen aan workshops en zich laten inspireren door de verhalen van oud-judoka, dj en ondernemer Dennis van der Geest. Ook de netwerkcontacten met andere studenten gaven voldoende mogelijkheid om geïnspireerd naar huis te gaan. Nieuw dit jaar was de verkiezing van de Zwolse Studentondernemer van het jaar. Drie studenten van de drie organiserende onderwijsinstellingen (Windesheim, Deltion College en Landstede) streden om deze titel. Dit werd Esmée Pater. Volgend jaar vindt het Starters ABC bij Landstede plaats.

De pitch en het businessplan van de finalisten werden tijdens het startersevent Starters ABC beoordeeld door de jury, die bestond uit: Jacco Vonhof, rasondernemer, eigenaar van PD-Direct Personeelsdiensten en Novon Schoonmaak, tevens voorzitter VNO-NCW IJsseldelta, Rinze Kaatman, bedrijfsadviseur KvK Oost-Nederland, coördinator IkStartSmart, en Ingrid Heijnen, ambassadeur bedrijven bij Rabobank IJsseldelta.

Tijdens het startersevent vond ook de verkiezing voor ‘Studentbedrijf van het jaar’ plaats. Deze verkiezing was voor studentbedrijven die meedoen aan het programma JongOndernemen. De studentbedrijven hielden een prikkelende video-pitch op het Starters ABC. Winnaar werd Prefentfuel.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)