Zwolse Lente Fris Wandeling

Zwolle – Proef de gezellige sfeer van de stad Zwolle met de Lente Fris Wandeling. Tijdens de frisse lentedagen kunt u op 17, 18 en 19 mei genieten van een speciale voorjaars stadswandeling door de Zwolse binnenstad, aangeboden door VVV Zwolle.

17-04-2011_weerfoto__sassenpoort_.jpg

Tijdens de wandeling, die om 15.00 uur start en ruim twee uur duurt, krijgt u veel te zien, te proeven en te beleven. U brengt een bezoek aan het Stedelijk Museum, waarbij u de 16e-eeuwse keuken bezichtigt en verrast zal worden met interessante verhalen en feitjes. Tussen het wandelen door, geniet u van een heerlijke kop koffie of Lente thee, aangeboden door ’t Konkeltje. Tijdens deze wandeling bent u van harte welkom bij Wijnkoperij Henri bloem aan de Thorbeckegracht. In een fraai rijksmonument laten de heren van Henri bloem u 2 lekkere zomerse wijnen proeven. Een frisse witte en een heerlijke ‘terrasrosé’. Ook brengt u een bezoek aan een Hanzewinkel: Het Hanze Huis Zwolle, waar u iets wordt verteld over het Hanzeverbond. Hier kan u iets proeven van de kwaliteitsproducten uit die tijd.

De Zwolse Lente Fris Wandeling wordt gehouden op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei en start om 15.00 uur. Voor slechts € 9,95 per persoon loopt u de wandeling, inclusief stadsgids, entree locaties en hapjes en drankjes. Per dag kunnen maximaal 40 personen deelnemen aan de wandeling, waarbij er in twee groepen van maximaal 20 personen wordt gelopen. De groepen lopen verschillende routes, maar bezoeken dezelfde locaties. Reserveren is verplicht. Geef u nu op voor de wandeling bij de VVV winkel in Zwolle, Grote Markt 20, tel: 038-4216198. Gereserveerde kaartjes dienen de dag van de wandeling voor 14.45 uur opgehaald te worden bij de VVV winkel, uiteraard kunt u de kaartjes ook eerder ophalen. Kijk voor meer inspirerende ideeën over wat u kunt doen in Zwolle op de website www.overijsseltrips.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)