Poppenhuizen, mineralen en miniaturenbeurs

Zwolle – Op 14 en 15 mei is de aftrap van het Poppen(huizen) & Miniaturen Weekend. Op het Poppen(huizen) & Miniaturen Weekend ontmoet u standhouders die prachtig gedetailleerde poppenhuizen tentoonstellen en beeldschone poppen verkopen. Tevens kunt u de mooiste miniaturen aanschaffen om uw poppenhuis in te richten. Voor de eerste keer was er een Mineraal Internationaal in de sfeervolle IJsselhallen in Zwolle. Zaterdag was het gezellig druk en er was veel te zien in miniatuur en steen.

14_mei_2011-25.jpg

Dit weekend staat garant voor één en al poppen(huis) plezier! Struinen langs de kramen Het is heerlijk struinen langs de kramen. Bekijk op uw gemak de nieuwste materialen en decoraties die in de tentoongestelde poppenhuizen gebruikt zijn en doe inspiratie op voor uw eigen poppenhuis. Miniaturen zijn in veel soorten en maten te verkrijgen. Slaapkamers, keukens, woonkamers en accessoires zijn verkrijgbaar in diverse schalen en verschillen van antiek tot hip en modern. Voor de doe-het-zelver wordt gereedschap en materiaal aangeboden, zoals zaagjes, pincetten en lijmklemmen. Verder biedt de beurs een breed scala aan poppen en bijbehorende benodigdheden. Antieke poppen, reborn baby’s, porseleinen poppen, poppenkleren en zelfs fantasiefiguren zijn op de beurs te vinden.

14_mei_2011-12.jpg

14_mei_2011-38.jpg

14_mei_2011-30.jpg

14_mei_2011-8.jpg

Uitgebreid aanbod

Bij een bezoek aan Mineraal Internationaal kunt u verschillende kramen verwachten vol met schitterende stenen en fossielen. U ontmoet standhouders uit binnen- en buitenland die twee dagen lang hun vondsten en wereldwijde inkopen aanbieden. Trommelstenen, zoetwaterparels, sieraden, schelpen, edelstenen, eieren, fossielen en zeldzame stenen behoren tot het aanbod. Daarnaast bieden standhouders u de gelegenheid om door middel van een microscoop stenen van dichtbij te bewonderen en kunt u machines en lectuur aanschaffen.

14_mei_2011-16.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)