Pelikaan Beach Soccer Zwolle verliest van B.S.W.W.

Zwolle – Het Pelikaan Beach Soccer Zwolle team heeft zaterdagmiddag op de beachaccomodatie aan de Haersterveerweg de wedstrijd tegen B.S.W.W. verloren met 6-7. Later deze middag volgde voor de Pelikaan nog een spannende pot tegen de landskampioen van 2010 Augustin-BDU uit Tiel. Dat duel werd nipt met 4-5 verloren.

beach_soccer_1-1.jpg

De eerste wedstrijd van het Zwolse beach soccerteam werd zaterdag bijgewoond door vertegenwoordigers van de fracties in de Zwolse gemeenteraad die ’s ochtends een presentatie bijwoonden waarin de resultaten van de NOC*NSF proeftuin besproken werden. Naast Beach Soccer kon zaterdagmiddag ook kennis gemaakt worden met de nieuwe rage Bossaball, een spectaculair balspel op luchtkussens en trampolines.

beach_soccer_2-1.jpg

Zondag 10 juli a.s. staan de Zwolse Beachsportdagen ter afsluiting in het kader van bedrijfssport en wordt afgesloten met een Horeca Beachvolleybal Toernooi. Vanaf 13.00 uur zullen Zwolse horeca-bedrijven het in zelf samengestelde teams tegen elkaar opnemen waarna het toernooi wordt afgesloten met een barbecue. Opgave hiervoor is nog mogelijk tot zaterdagmiddag 13.00 uur via www.buitengewoonsporteninzwolle.nl De Zwolse Beachsportdagen worden georganiseerd in het kader van de afsluiting van de NOC*NSF proeftuin status en maken zichtbaar wat er de afgelopen vier jaar in Zwolle is ontwikkeld qua beachsporten alsook op het gebied van mogelijkheden van een dergelijke multifunctionele en professionele beachsportaccommodatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)