Gewijzigde openingstijden Vrijwilligerscentrale Zwolle

Zwolle – Vrijwilligerscentrale Zwolle heeft tijdens de basisschoolvakantie van 23 juli tot en met 4 september gewijzigde openingstijden. De PGB Vacaturebank en het Geheugenspreekuur van Steunpunt Informele Zorg zijn gedurende de vakantie gesloten, maar gaan na de zomer verder.

De Vrijwilligersvacaturebank aan de Assendorperstraat 48 is in de zomervakantie alleen in de ochtend geopend, van 09.00 tot 12.30 uur. Vrijwilligerscentrale Zwolle is wel, net als anders, ’s ochtends en ’s middags telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 16.00 uur (vrijdags tot 12.30 uur).

PGB VacaturebankZieke, gehandicapte of oudere mensen die een persoonsgebonden budget (PGB) ontvangen, kunnen zelf hulp en begeleiding inkopen. In de PGB Vacaturebank van Steunpunt Informele Zorg komen de vraag naar die hulp en het aanbod ervan samen. De PGB Vacaturebank is normaliter geopend op dins- en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.GeheugenspreekuurBij het geheugenspreekuur kunnen mensen met vragen over dementie of geheugenproblematiek terecht. Het Geheugenspreekuur wordt normaal gesproken elke vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur gehouden.Vanaf maandag 5 september is alles weer bij het oude.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)