Librije online met geschenken

Foto van auteur

 Restaurant De Librije in Zwolle biedt haar geschenkpakketten nu ook online aan. Via een speciale website kunnen mensen de producten bestellen. Het gaat geschenkpakketten die bestaan uit bijzondere producten, aldus Jonnie en Thérèse Boer.

Het internetadres van de nieuwe shop is www.librijewinkel.nl. Restaurant De Librije, dat tot de absolute top in Nederland behoort, biedt de producten tegen ‘alle prijzen’ aan zodat ook mensen met een minder dikke portemonnee ze kunnen bestellen. Jonnie Boer: ‘Het zijn pure bijzondere producten, zoals de mensen dat van ons gewend zijn. Alle producten zijn met liefde, kennis en kunde bereid of geselecteerd.’

De pakketten bevatten onder andere wijnen, huisgemaakte jams, dressings en zelfgekweekte groenten in het zuur. De Zwolse boerenmosterd ontbreekt niet. De pakketten zijn vanaf 35 euro verkrijgbaar.

Liefhebbers kunnen ook pakketten naar eigen keuze samenstellen. Ze zijn per telefoon, per fax of per internet te bestellen. Ze kunnen ook nog steeds in De Librije Winkel worden gekocht.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)