Kaartverkoop festival ‘Chefs (R)Evolution’ gestart

Zwolle – Op 3 en 4 juni 2012 vindt de eerste editie plaats van ‘Chefs (R)Evolution’, het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival, in en rondom Librije’s Hotel en Theater De Spiegel te Zwolle. Deze wordt georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer in samenwerking met het team van CHEF-SACHE.

Chefs (R)Evolution bestaat onder andere uit bijzondere kookdemonstraties verzorgd door internationale topchefs, een wijn/spijspaleis in Librije’s Zusje en een ambachtelijke BOERenmarkt. De ticketverkoop voor dit gastronomische festival is gestart en deze zijn te bestellen via de website www.chefsrevolution.com. Dit festival is dé plek om u culinair te laten inspireren en te verrassen!

Kookdemonstraties

Tijdens de kookdemonstraties van Chefs (R)Evolution presenteert een selectie van de beste chefs ter wereld hun keuken en persoonlijke kwaliteiten. Dagelijks betreden vier chefs het grote podium waar zij u met interactieve demonstraties zullen verwonderen en inspireren. De presentatie is in handen van Hans Steenbergen, trendwatcher/hoofdredacteur van Food Inspiration. Op ditzelfde podium vindt op zondag 3 juni de boekpresentatie plaats van ‘PUURST’, het langverwachte vervolg op ‘PUUR’ en ‘PUURDER’ van Jonnie & Thérèse Boer. Zondag 3 juni 2012 Jonnie & Thérèse Boer De Librije, Nederland Presentatie PUURST Heinz Reitbauer** Steirereck, Oostenrijk Massimo Bottura*** Osteria Francescana, Italië Gert de Mangeleer*** Hertog Jan, België Thomas Bühner*** La Vie, Duitsland Maandag 4 juni 2012 Jonnie Boer*** De Librije, Nederland met Sergio Herman*** Oud Sluis, Nederland Duodemonstratie Joan Roca *** El Celler de Can Roca, Spanje Elena Arzak*** Arzak, Spanje Christian Bau*** Schloss Berg, Duitsland Sven Elverfeld*** Aqua, Duitsland De toegangskaarten voor de kookdemonstraties bedragen €150,00 per dag en €250,00 voor twee dagen, incl. toegang tot de BOERenmarkt.

WijnSpijs Paleis

In restaurant Librije’s Zusje gebeurt er tijdens Chefs (R)Evolution ook iets bijzonders.
Librije’s Zusje is deze dagen een WijnSpijs Paleis. 45 wijn- en horecaprofessionals uit binnen- en buitenland kunnen op zondag 3 en maandag 4 juni deelnemen aan een bijzondere lunch of diner.
Thérèse Boer heeft samen met Jan van Lissum van The Wine & Food Assocation, de (inter)nationale top van de gastronomie benaderd om invulling te geven aan één van de lunches of het diner. Elk menu bestaat uit vijf gangen en elke gang komt van één van de in totaal 15 deelnemende sterrenchefs. Deze topchefs presenteren u tijdens deze gelegenheid één van hun signatuurgerechten. Voor de beste wijn-/spijscombinatie heeft iedere sterrenchef zijn sommelier meegenomen, die bij het gekozen gerecht de wijn heeft geselecteerd. De totaalpresentatie is in handen van Thérèse Boer en Jan van Lissum.
De kosten voor het WijnSpijs Paleis betreft €150,00 per persoon. Er zijn slechts 40 plaatsen per lunch/ diner beschikbaar, dus wij adviseren u om hiervoor snel te reserveren.BOERenmarkt
Laat u tijdens de BOERenmarkt verrassen en verleiden door de verhalen en producten van enthousiaste boeren en ambachtelijke leveranciers uit de regio. Persoonlijk geselecteerd door Jonnie en Thérèse Boer, laten deze boeren zien en proeven wat Zwolle en omgeving aan heerlijkheden te bieden heeft. Een ambachtelijke streekmarkt, waar u het verse vlees proeft van de slager en waar de geitenkaasboer u laat kennismaken met z’n kazen. Te midden van de BOERenmarkt vindt u het strobalenrestaurant. Tussen de boeren kookt een fijne selectie Alliance-chefs de sterren van de hemel en kunt u voor een mooi prijsje hun gerechtjes proeven. Uiteraard zijn deze bereid met regionale ingrediënten. U geniet van deze culinaire heerlijkheden in een bijzondere setting, gezeten op strobalen aan stoere houten tafels, terwijl naast u de varkens aan het spit worden gegrild.Toegangskaarten voor de BOERenmarkt bedragen € 10,00 per persoon en dit is inclusief 2 munten. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.Het gastronomisch festival Chefs (R)Evolution is mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel, Gemeente Zwolle en Zwolle Marketing.Voor meer informatie en/ of kaartverkoop verwijzen wij u graag naar www.chefsrevolution.com.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)