Motorcycle Event 2007 Zwolle

Foto van auteur

Het laatste weekend van januari 2007 wordt in de IJsselhallen in Zwolle voor de vierde keer op rij de succesvolle motorbeurs Motorcycle Event gehouden en is inmiddels een vast begrip op de evenementenkalender.

Met méér dan 100 stands biedt de beurs komende editie 17.000 vierkante meter aan motorplezier. Ieder jaar weten de motorliefhebbers de weg naar Zwolle weer te vinden op jacht naar koopjes of om het uitgebreide programma te aanschouwen. Het Motorcycle Event heeft als kenmerken de gemoedelijkheid en betaalbaarheid voor zowel standhouder als bezoeker.

Naast een divers aanbod van nieuwe en gebruikte motorfietsen, heeft de beurs een hoog entertainmentgehalte dat allemaal overdekt plaats vindt. Johnnie Do komt drie dagen lang zijn kunsten vertonen met de Streetbike Freestyle show. Dat Johnnie meer dan gemiddeld talent bezit werd afgelopen jaar duidelijk toen hij op zijn Ten Kate Honda 4e werd op het Europees kampioenschap in Finland. Ook zullen RAP Holland met de pocketbikes en Trail Team Emmen diverse demonstraties vertonen. De Steile Wand van Henny Kroeze zal dit jaar wederom niet ontbreken.

Motoren en auto’s parkeren gratis bij de IJsselhallen op één van de 3.000 parkeerplaatsen.
De beurs is op vrijdag 26 januari geopend van 18.00 uur tot 22.00 uur, op zaterdag en zondag 27 en 28 januari van 10.00 uur tot 18.00 uur.

De entreeprijs bedraagt € 10,- per bezoeker. Kinderen tot 4 jaar gratis. Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 5,-.
Alle bezoekers via ingevulde flyer € 1,- korting. Flyers zijn verkrijgbaar bij tankstations in wijde omgeving van Zwolle of te downloaden via de website www.motorcycle-event.nl

BRON: Motorcycle Events

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)