Tour de Countus voor Stichting Tegenkracht succes!

Foto van auteur

Zwolle – Fietsen voor Tegenkracht; stichting Kanker en Sport! Dat was vrijdagmiddag 28 september de missie van de MKB adviseurs van Countus. De stichting biedt kankerpatiënten de nodige sportfaciliteiten en begeleiding, om zo sterk mogelijk een operatie, chemo en/of bestraling in te gaan en deze te kunnen doorstaan.

countus1.jpg

Na een gezamenlijke lunch vertelde Martijn Ganzevles het indrukwekkende verhaal over zijn kennismaking met Tegenkracht en zijn uitdaging, de beklimming van de Mont Ventoux. Onder leiding van fietslegende Steven Rooks werd om 14.00 uur het startsein gegeven voor ‘Tour de Countus’. Samen met relaties werd in groepen een fantastische toertocht van 60 of 80 kilometer door het Sallandse achterland gemaakt, met aansluitend een gezellige netwerkpasta.

countus2.jpg

Donatie voor Stichting Tegenkracht

Na afloop van de tocht werd rondgegaan met de fietshelm, en werd er gul gegeven door de deelnemers. Een waardecheque van maar liefst € 3327,– werd overhandigd aan Stichting Tegenkracht. Een prachtig bedrag, dat zeker een goede bestemming krijgt!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)