Vrijdag 26 april belangrijk voor dames PEC

Zwolle – Voor PEC Zwolle Vrouwen telt alleen maar winst om in het spoor van Telstar te blijven. Telstar heeft tot nu toe bijna een vlekkeloze competitie gespeeld. Alleen het duel tegen Heerenveen werd verloren. Onze meiden verloren vorige week, onverwacht, eveneens van Heerenveen. 

Het wordt een spannende wedstrijd. Nu er 2/3 van de competitie gespeeld is kan geconstateerd worden dat de Nederlandse ploegen toch sterker zijn dan de Belgische. In de A league is alleen Standard Luik een betere ploeg. Wellicht is het toch beter om volgend jaar te starten met één BeNe League. Ploegen zoals Telstar en PEC Zwolle komen dan beter tot hun recht.

 

Het arbitrale viertal van deze avond zijn de dames A. Hadders, C. Rietkerk, J.N.M. Bakker en F. Pasman. De eerst volgende competitiewedstrijd is zaterdag 4 mei a.s.. Dan wordt er uit gespeeld bij Zulte Waregem. Op vrijdag 10 mei ontvangen wij St Truiden; aanvang van de wedstrijd is 19.30 uur. De laatste thuiswedstrijd staat gepland op zaterdag 18 mei om 15.00 uur. De tegenstander is dan Club Brugge.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)