Fotowedstrijd ter gelegenheid van de 50.000ste woning in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle groeit: 115.000 inwoners en 50.000 woningen. Zwolle groeit van trots en dat laten we zien. Doe mee aan de fotowedstrijd. Pak je camera en laat het mooie Zwolle zien!

Fotografeer mooie plekken, groene parken, rustige bossen, bijzondere gebouwen, leuke kunstwerken, bekende Zwollenaren, gekke woonvormen, de nieuwste wijken, historische monumenten, bekende bruggen, lelijke winkelpanden, grote villa´s, kleine huisjes, gewone rijtjeshuizen, kenmerkende kerken, de hipste horecagelegenheden, interessante musea, aan te prijzen sportlocaties, de hoogste gebouwen, Zwollenaren jong en oud, Zwolle overdag, bij nacht, door de weeks en in het weekend, kortom alles wat typisch Zwolle is, alles wat Zwolle, Zwolle maakt. Kies een van de genoemde categorieën bijvoorbeeld horecagelegenheden en maak daarvan vier foto´s zodat ze samen een kwartet vormen. Zorg voor variatie bijvoorbeeld een discotheek, een terras, een oud café enzovoort. Geef elke foto een ondertitel mee bijvoorbeeld: voor een sterke bak koffie.

De mooiste, leukste en origineelste foto´s worden opgenomen in de reizende fototentoonstelling In Zwolle staat een huis die op dit moment in het stadhuis te zien is en in een kwartet. De winnaars krijgen bovendien een eervolle vermelding en eeuwige roem!

Eisen foto                                                                                         

Een fotocamera (geen mobieltje),                                             

Camera-instelling: high resolution-high quality,                           

Minimaal 3 megapixels resolutie,                                                         

Als jpeg-, psd- of tiff-bestand.                                                   

Digitaal insturen van de foto´s en personalia voor 1 oktober 2007

Maak een map aan met uw eigen naam als bestandsnaam, voeg daarin vier foto´s (ook met uw eigen naam als bestandsnaam) en een wordbestand met uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres. Ga naar http://www.webthing.nl/upload.html en upload de map.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd in het kader van de oplevering van de 50.000ste woning in Zwolle en is een initiatief van de gemeente Zwolle en de woningcorporatie deltaWonen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)