Stromende regen bij eerste training FC Zwolle

Foto van auteur

Vanmorgen om 9.00 uur is het seizoen 2007-2008 voor de selectie van FC Zwolle begonnen. De spelers meldden zich bij het clubgebouw van Be Quick ’28 en konden daar elkaar voor het eerst weer de hand schudden na de vakantie. Na een welkomstwoord van onder andere Jan Everse, kon de eerste training beginnen. In de stromende regen werd er fanatiek begonnen. Onder het toeziend oog van een aantal supporters en de pers, werd er een positiespel gespeeld in verschillende groepen. Hieronder de foto’s van de nieuwste aanwinsten.

 

De selectie kon zich niet omkleden in de gebruikelijke kleedkamers onder de JC-tribune. Vanaf vandaag heeft de selectie van FC Zwolle intrek genomen in het clubgebouw van Be Quick ’28. Totdat de kleedkamers in het nieuwe stadion gereed zijn, zal het clubgebouw als thuishaven dienen van de selectie. In een later stadium zullen ook de kantoorruimtes van FC Zwolle hier gevestigd worden.

De afgelopen week is er veel werk verzet door diverse mensen die direct of indirect betrokken zijn bij FC Zwolle. Naast de verhuizing naar het clubgebouw, moesten er enkele huizen ten behoeve van de spelers opgeknapt worden. Alle hulp is niet voor niets geweest. Het clubgebouw is in korte tijd een FC Zwolle-home geworden en de spelers hebben intrek genomen in de huizen.