Jeugdcircus Pavarini geeft optreden in Odeon

Foto van auteur

Zwolle – Jeugdcircus Pavarini speelt om de twee jaar een grote voorstelling in Theater Odeon. Cursisten van vijf tot twintig jaar zetten een circusshow neer die klein en groot boeit.

31-05-2013_pavarini.jpg 

Crisis!?! Ook in theaterland heeft de crisis toegeslagen! Het grote theateropslaghuis, vol met materialen van alle voorstellingen, dreigt gesloten te worden. Dat betekent het einde van een tijdperk. Maar de (levende) materialen zelf vinden dit maar niets. Ze zoeken naar een oplossing en met veel creativiteit wordt die natuurlijk ook gevonden! Op een sprankelende manier worden acrobatiek, jongleren, eenwieleren, koorddansen en vele andere circustechnieken gebruikt om een goed einde te brengen aan dit luchtige verhaal. De optredens zijn in theater Odeon, Blijmarkt 25 in Zwolle. Het optreden van zaterdag 15 juni begint om 19.00 uur, het optreden van zondag 16 juni begint om 15.00 uur.

 

Kaarten kun je bestellen bij www.odeondespiegel.nl of aan de kassa van Theater Odeon De Spiegel. Het gaat goed met Jeugdcircus Pavarini! Al ruim 22 jaar is een steeds groter wordende groep kinderen en volwassen bezig met onder andere theater, jongleren, acrobatiek, koorddansen en trapeze. De oefenzaal is aan de Bachlaan 4 in Zwolle (naast de Vrije School, in Holtenbroek). Pavarini verzorgt ook lessen in Steenwijk en andere plaatsen in de regio.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)