High Tea voor Unicef

Foto van auteur

Zwolle – Zaterdag 22 juni organiseert UNICEF Zwolle een HighTea4Unicef in restaurant Samen in Zwolle. Gasten kunnen die middag genieten van een heerlijk High Tea arrangement, inclusief een workshop naar keuze en een leuke goodiebag. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar UNICEF. 

De HighTea4Unicef start om 13.30 uur. Restaurant Samen serveert een heerlijk HighTea buffet. Ondertussen kunnen de gasten aanschuiven bij een van de workshops naar keuze: een workshop bonbons maken, een workshop servies beschilderen, een make-up workshop of een workshop kleuradvies. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. De kaarten kosten 35 euro en zijn te bestellen via hightea4unicef@gmail.com. Voor meer informatie: www.unicef.nl/zwolle.

Voor UNICEF

 

Een gedeelte van de opbrengst van deze HighTea gaat naar UNICEF. Daarmee ondersteunen we de UNICEF campagne “We gaan voor 0”. Iedere dag sterven er 19.000 kinderen aan oorzaken die makkelijk te voorkomen zijn. Zoals diarree, longontsteking, mazelen en malaria. UNICEF vindt dit onacceptabel. Elk kind dat sterft is er één te veel. Daarom gaat UNICEF voor 0. 

 

Meer informatie is te vinden op www.unicef.nl/zwolle