Sergio de Randamie naar Landstede Basketbal

Foto van auteur

Zwolle – Het team van Landstede Basketbal voor het seizoen 2013-2014 krijgt steeds meer vorm, want nu heeft ook de ervaren Sergio de Randamie getekend bij de ploeg. De powerforward komt over van GasTerra Flames, waar hij de laatste twee seizoenen speelde.

 

De Randamie heeft zijn opleiding in Amerika genoten op  Houston College. Vervolgens heeft hij in Amsterdam veel ervaring opgedaan. Zo speelde hij hier Europacup, is hij twee keer Nederlands kampioen geworden en heeft hij de beker gewonnen. In 2011 kreeg hij van Eurobasket een eervolle vermelding en in 2012 speelde hij mee op het DBL All Star Gala. “We zijn blij met de ervaring die Sergio met zich meebrengt. Hij is een goede rebounder en verdediger. Daarnaast heeft hij een gevaarlijk middenafstandschot,” aldus Adriaan van Bergen, manager Landstede Basketbal.

Naast de 28-jarige De Randamie bestaat de selectie van Herman van den Belt tot nu toe uit de jeugdspelers Bas Veenstra, Torben Tönjann, Lenno Witteveen en Emil van Veen, en de ervaren spelers Leon Williams, Nikki Hulzebos, Kenrick Zondervan en Ewoud Kloos. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)