Beach Volleyball Circuit doet Zwolle aan

Foto van auteur

In het weekend van 7 en 8 juli meerde het Meren Beach Volleyball Circuit aan in Zwolle. Dit jaar deden er, mede door de zomerse weersomstandigheden, maar liefst 180 teams mee. Vorig jaar deden er in Zwolle ruim 100 teams mee.

Aan de Agnietenplas konden de deelnemers op de 21 velden hun beach volleyball kunsten vertonen. De organisatie van het PALM Beach Life Beach Volleyball Circuit, Free Time Promotion, weet als geen ander ontspanning te combineren met gezonde inspanning als bewegen en sporten. Zij organiseren dit jaar voor het 16e seizoen een zomer lang beach volleyball toernooien.

Beach volleyball is de kapstok waar de evenementen organisatie haar totale strandbeleving aan koppelt. Het is de ideale (olympische) sport waarbij voor iedereen de keuze bestaat uit zelf meedoen, topwedstrijden kijken vanaf het terras, relaxen in een lounge hoek, shoppen in een mobiele Beach Shop of kennis maken met de nieuwe beachhype “Speedminton®”.

Het evenement wil in alles uitstralen “doe waar je zin in hebt, maar geniet vooral!”. Onder het genot van een koele verfrissing, liggend in een hangmat wachten op je volgende wedstrijd. Het klinkt ver weg, maar bij Palm Beach Life kon het allemaal.

De deelnemers aan het PALM Beach Life kunnen iedere speeldag kiezen uit maar liefst 18 verschillende categorieën, van 2 tegen 2 op hoog niveau tot een gezellige 4 tegen 4 mix categorie waar je vooral nieuwe beoefenaars tegen komt of waar families en vrienden het tegen elkaar opnemen en na afloop nog even lekker blijven chillen.

Voor meer informatie, de complete kalender surf je naar www.beachvolley.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)