Verkiezingsdebat tussen Zwolse kamerleden

Foto van auteur

Op woensdag 15 november organiseren VU podium en het Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ) in samenwerking met Windesheim een verkiezingsdebat tussen de Zwolse (kandidaat) Kamerleden.

Aan het debat nemen de huidige Tweede Kamerleden Arie Slob (Christenunie) en Eddy van Hijum (CDA) deel. Daarnaast komen maar liefst vijf Zwolse kandidaat Kamerleden aan het woord. Dat zijn: René de Heer (VVD), Adri Wever (Groenlinks), Esmé Wiegman (CU), Düzgün Yildirim (SP) en Jan Zelle (D66).

Het debat vindt plaats op Windesheim, in de C-kantine, begane grond en start om 15.00 uur. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom!

Het debat bestaat uit een drietal rondes van elk een half uur. Tijdens elke ronde staat een ander thema centraal. Vertegenwoordigers van Windesheim, het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) leiden de thema’s in het kort, in. De onderwerpen hebben betrekking op de kenniseconomie, onderwijskwaliteit, huurtoeslag en studentenhuisvesting. Daarna volgt het debat onder leiding van Jelmer Krom. De laatste tien minuten zijn aan het publiek om vragen te stellen.en mee te debatteren…

Vanuit de LSVb zal Irene van de Broek, voorzitter, het thema inleiden en vanuit het ISO, Boaz Adank, bestuurslid.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)