Volleyballers komen tekort in Europees duel

Zwolle – Woensdag 23 oktober speelde Landstede Volleybal de eerste wedstrijd voor de CEV Cup tegen de Duitse ploeg TV Ingersoll Bühl. De wedstrijd ging aardig gelijk op maar Landstede Volleybal slaagde er niet in om meer dan één set te winnen. Volgende week woensdag krijgen ze een nieuwe kans in de returnwedstrijd. Deze vindt plaats in eigen huis.

De eerste set werd na een harde strijd gewonnen door Bühl, 25-20. Ook Jake Wiens en Jordan Richards, die later in het veld kwamen, konden hier geen verandering in brengen. Toch speelden ze in de tweede set een stuk beter. Het Zwolse team hield stand en wist halverwege een gat te slaan, deze set werd gewonnen met 23-25. De derde set was snel gespeeld met een uitslag van 25 tegen 16. Ook in de vierde set was het Duitse team sterker en tijdens de big points werden eigen fouten de landskampioen fataal, TV Ingersoll Bühl pakte met 25-21 de vierde set, en daarmee de wedstrijd.

Revanche 
De returnwedstrijd tegen TV Ingersoll Bühl is woensdag 30 oktober om 20.00 uur in het Landstede Sportcentrum. Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt Orion om 16.00 uur tegen SCM Craiova. De winnaar van de wedstrijd gaat door naar de 8ste finale in de CEV Cup en de verliezer speelt verder in de Europese Challenge Cup. Wil je bij de wedstrijden aanwezig zijn? Bestel dan je kaarten via tickets@landstede.nl!

Bron: landstedevolleybal.nl 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)