Blaasweekend HRFSTWND in De Spiegel

Zwolle – In het weekend van 1 tot en met 3 november 2013 wordt door stichting MuziekPlatformOost een Blaasweekend georganiseerd. Dit weekend staat in het teken van de aankondiging van de HRFSTWND concertreeks in Overijssel en wordt mede mogelijk gemaakt door de professionele inbreng van het Metropole orkest en de Nederlandse top uit de brassband wereld. Centrale locatie is theater De Spiegel in Zwolle.

In navolging van het succes in Gelderland spelen dit najaar prachtige orkesten uit het oosten van het land mee in de concertreeks HRFSTWND. Onder de titel “Grote orkesten, grootse concerten” doet Overijssel dit jaar voor het eerst mee in de HRFSTWND concertreeks met acht concerten op zes verschillende podia in de provincie Overijssel. In totaal worden 16 concerten in Oost-Nederland verzorgd tijdens de herfstperiode van 2013.

Blaasweekend ‘De herfst blaast door Overijssel’

In de aankondiging van HRFSTWND in Overijssel staat het weekend van 1, 2 en 3 november 2013 volledig in het teken van blaasmuziek. Theater De Spiegel aan het Spinhuisplein 14 in Zwolle vormt het centrale decor.  De concertplanning ziet er als volgt uit:

  • Vrijdagavond 1 november, aanvang 20.15 uur: HRFSTWND concert door Muziekvereniging “Excelsior” Westenholte en het Gelders Fanfare Orkest;
  • Zaterdagavond 2 november, aanvang 20.15 uur: Concert METROPOLE ORKEST BIGBAND;
  • Zondagavond 3 november, aanvang 20.15 uur: Concert en MASSBAND door 
    Brassband Schoonhoven, Brassband ‘De Bazuin’ Oenkerk en De Spijkerpakkenband. 

Voor nadere informatie zie www.HRFSTWND.nl en  www.odeondespiegel.nl/programma/ 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)