Verwantencafé voor mantelzorgers GGZ-patiënten

Zwolle – Mensen met een partner, kind, ouder, vriend of vriendin met een psychische aandoening kunnen iedere eerste dinsdag van de maand terecht bij het Verwantencafé in Locatie Oostergo. Zo ook weer dinsdag 5 november 2013.

Mantelzorgers van GGZ-patiënten ontmoeten elkaar dan om ervaringen uit te wisselen, hun hart te luchten of gewoon vrijblijvend een babbeltje te maken. Ook komen er mensen die geen behoefte aan een praatje en gewoon even in het gezelschap van ‘verwanten’ willen zijn, uit de sfeer van thuis. In Locatie Oostergo kan dat.

Onder het genot van een drankje kan ook gezellig een spelletje worden gespeeld. Het Verwantencafé opent dinsdag 5 november om 19.30 uur. De kosten voor deelname bedragen 5 euro. Dat is inclusief twee kopjes koffie of thee. Aanmelden kan bij Güler Cumert en Nieske Huisman van Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet!: g.cumert@zwolledoet.nl, n.huisman@zwolledoet.nl, 038 422 52 00. Het Verwantencafé is een initiatief van mantelzorgers en wordt ondersteund door Mindfit en Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)