Lokale Talenten in Hedon

Foto van auteur

Hedon staat vrijdagavond 3 november weer helemaal in het teken van Zwolsche bands! En wat voor bands! Tome, Zinc en The Rock zijn de lokale talenten die het podium gaan beklimmen.

Eigenlijk ging Tome eerder dit jaar uit elkaar, maar voor deze pop/rock editie van de Zwolsche aanval zullen ze voor de laatste keer samen optreden. Een mooie kans om deze band nog eenmaal live te zien dus.

 Zinc is al redelijk wat jaartjes actief binnen de Zwolse muziekscène. Naar eigen zeggen maakt deze vierkoppige formatie wavepop; ergens tussen pop en punk-rock. Na reeds in eerdere incarnaties in Hedon te hebben gestaan komt Zinc anno 2006 de Zwolse Aanval met een optreden vereren.

 

De afsluiter van de avond is The Rock. Naar eigen zeggen is muziek emotie en dus wordt er door de band ziel in de songs gelegd en met volle overgave gespeeld. Na veel succes in 2004 was de band in 2005 bijna uit elkaar, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en inmiddels staat The Rock weer vol enthousiasme op het podium. Eerder dit jaar presenteerden zij hun album Back to where we Started al in Hedon en vanavond zullen zij wederom het podium van Hedon betreden.

 

De zaal gaat vrijdag 3 november open om 20:30u. Kaarten kosten € 3,00 en zijn verkrijgbaar bij VVV en Plato te Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)