Kerstmarkt op de Ambelt

Zwolle – Op de Ambelt, locatie Oosterenk aan de Dr. Hengeveldweg 9 wordt op woensdag 11 december 2013 een kerstmarkt gehouden van 17.00 tot 19.30 uur.

kerstmarkt_ambelt.jpg 

Op deze markt zijn zelfgemaakte producten te koop, zoals kerstbakjes, vogelhuisjes, kransen, handgemaakte kaarsen, allerlei houtproducten etc. De leerlingen en docenten van de Ambelt Oosterenk hebben de producten gemaakt. Tijdens de markt is er ook erwtensoep, glühwein, warme chocomel, broodjes worst, broodje hamburger, oliebollen, koffie, thee etc. te koop. De opbrengst van de kerstmarkt komt geheel ten goede aan de leerlingen van de school, zodat zij aan het einde van het schooljaar een dagje uit, of een paar dagen op schoolkamp kunnen.

De Ambelt is een onderwijsinstelling die (voortgezet) speciaal onderwijs, ambulante ondersteuning en diagnostisch onderzoek biedt aan leerlingen die specialistische hulp nodig hebben. Dit kan bijvoorbeeld gaan om hulp of ondersteuning bij gedragsstoornissen, psychische problemen of ontwikkelingsstoornissen, zoals bijvoorbeeld ADHD, vormen van autisme, angsten en borderline. De oorzaak, maar ook de aard van de problematiek en de uitingsvorm is voor ieder kind anders. Na onderzoek en een diagnose volgt een specialistische aanpak afgestemd op de onderwijs- en ondersteuningsbehoefte van de leerling.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)