Handbaldames onderuit tegen OBW Zevenaar

Zwolle – Op zondag 24 november stond de wedstrijd van SV Zwolle tegen OBW Dames 1 gepland. Na het verlies uit tegen ‘De Gazellen’ van twee weken geleden en een weekend rust, waren de dames klaar om opnieuw als team te strijden. Voordat de dames aan de wedstrijd begonnen, was het duidelijk dat het een zware pot zou worden tegen het goed draaiende OBW.

 

De dames van SV Zwolle pakte als eerste de voorsprong van 0-1, daarna ging OBW ervandoor met de voorsprong. Na een snelle break-out, twee strak ingeschoten penalty’s en drie krachtige en gerichte schoten van de sterke opbouwster van OBW, wisten zij snel een ruime voorsprong op SV Zwolle te pakken. SV Zwolle had moeite met de aanval, de goede dekking van OBW maakte het moeilijk. De dekking van OBW was zo sterk, dat de dames van SV Zwolle nauwelijks de goal wisten te vinden en tot scoren wisten te komen. Zo eindigde de eerste helft in 8-3 in het voordeel van OBW.

De tweede helft ging van start, en SV Zwolle wist dat er iets gebeuren moest om deze wedstrijd een andere draai te geven. In de tweede helft liep alles stukken beter bij SV Zwolle, de dames hadden zich herpakt en stonden er als team. De verdediging stond sterk en in de aanval wisten de Zwolse dames ook meer te brengen, hierdoor wisten de dames van SV Zwolle het verschil te verkleinen naar 10-7. Na een break-out tegen, weer een krachtig en gericht schot vanuit de opbouw en opnieuw 4 strak binnen geschoten penalty’s, wisten de dames van OBW 1 de voorsprong te behouden tot het einde van de wedstrijd. De eindstand is 16-10. Na een super sterke tweede helft van SV Zwolle kijken de dames met een opgeheven hoofd terug naar de wedstrijd. 

 

Doelpunten: Dyonne: 1 – Miranda: 2 – Nienke: 6 – Despina: 1


Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)