Attractief voetbal WRZV zaalvoetbalcompetitie

Zwolle – Afgelopen week waren er in tegenstelling tot voorgaande weken geen verrassingen te bespeuren in de top van onze competities. De koplopers deden wat ze aan hun stand verplicht waren, namelijk: winnen!

Koploper Bordeaux Groen had het wel behoorlijk zwaar tegen  SC PEC Zwolle. Het “kleine” broertje van PEC Zwolle wist met goed spel de koploper net niet te verrassen. Een punt was zeker verdiend geweest, maar het mocht deze keer niet zo zijn. Een leuke wedstrijd was op de late avond te zien tussen Vastgoed Dalfsen en Exact. Beide teams strijden onder in de “kelder” van de competitie voor lijfsbehoud. Waar Exact grotendeels het betere van het spel had, wist Vastgoed Dalfsen toch vrij gemakkelijk met de winst aan de haal te gaan. De spelers van Exact speelden onzorgvuldig en verspeelden keer op keer de vrije bal en hierdoor was er voor keeper Erik Riemens van Exact geen enkele eer te behalen! De grootste verrassing was wel, dat YBC eindelijk de eerste punten wist te behalen door een klinkende 13-4 overwinning op het team van de Belgische Keizer2. Obtentus wist weer een knappe overwinning te boeken op Ittersum en verstevigde hiermee de positie in het linker rijtje.

1e en 2e klasse woensdag

In de 1e klasse was er de inhaalwedstrijd tussen Neptunes’12 en ZVV Pruts. Het team van Neptunes’12 liet de kans liggen om aansluiting te houden met de koploper FC Hummel. ZVV Pruts speelde een goede wedstrijd door met 9-4 te winnen.

Koploper Railion boekte alweer de 8e overwinning op een rij dit seizoen. Nu was de “rode lantaarndrager” L&M Workwear uit Genemuiden het kindje van de rekening. Lijstaanvoerder Railion hield het netjes en won met 10-2. B&M Futsal zette Unive Verzekeringen met 15-4 opzij en Allesoverrechten.nl wist maar ternauwernood met 5-4 te winnen van Campingteam3.  Le Gong en Da’s Nog Nie Bekend deelden met een 4-4 gelijkspel de punten. Het team I4U ontsnapte het rechter rijtje door met 7-2 te winnen van The Black Ties.

1e klasse maandag

Het blijft ongemeen spannend in de 1e klasse van de maandagavond competitie. Koploper DTG wist zijn positie te behouden, door Opgezwolle met maar liefst 10-3 te verslaan. Opgezwolle wie een goede start had eerder dit seizoen lijkt nu bezig met een “vrije val”. Ricky Groen blijft met zijn WVZGroen goed doen!  Het Schildersbedrijf Groen blijft ook na deze competitieronde  in de race voor het periodekampioenschap, door AXIOS met maar liefst 12-2 huiswaarts te sturen. Streetfeet had het heel erg moeilijk tegen de Belgische Keizer1, maar wist uiteindelijk toch de volle pond binnen te slepen door met 3-2 te winnen. Nummer laatst OHM bleef ook na deze ronde puntloos. Dit keer was VIPS met 11-2 te sterk. Met een 2-6 overwinning was Kees Middendorp te sterk voor Bola-Lah! Satu. 

 

Kampioensklasse woensdag

Een mooi affiche was de wedstrijd tussen Nico Brillen en Bola-Lah! 1. Helaas werd deze wedstrijd nooit spannend en was er een  knappe 7-4 overwinning weggelegd voor Bola-Lah!.  Verder liet het wederom goed voetballende Diaspora opponent Argos Bebemus met 14-1 kansloos achter in de WRZV Hallen. Wehkamp.nl pakte met een 7-3 winst knap de drie punten in het “kelder” duel tegen Trias. Rafiki kreeg ook deze week een beste “pak op de broek” door met 2-16 te verliezen van Optima Forma. Periodekampioen Wolters Recycling maakte geen fout en wist met 11-3 een degelijk overwinning te boeken op Roede Vooruit 

Maandag 2 december gaan we om 18:30 uur van start met een duel tussen nummer laatste Rafiki en koploper Wolters Recycling. Ook woensdag 4 december starten we om 18:30 en staat er een mooi duel om 19:25 uur tussen FC Hummel en Neptunes’12 op het programma.

De toegang is uiteraard gratis!

Jopie van Kilsdonktoernooi 2013

De inschrijving voor het prestigieuze Jopie van Kilsdonktoernooi op zaterdag 4 januari 2014 nadert de deadline. Wanneer zaalvoetbalteams zich nog willen aanmelden, dan kan dat door een mail te sturen naar voorzitter@wrzvzaalvoetbal.nl.  Vanaf 5 december is inschrijving niet meer mogelijk. 

U kunt ons verder volgen op twitter: @WRZVZwolle of Facebook: WRZV Zaalvoetbal en natuurlijk staan alle actualiteiten vermeld op onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)