Podiumavond COC Zwolle

Foto van auteur

COC Zwolle sluit haar jubileumjaar 2006 af met een spetterende avond in theater Odeon. Tijdens de COC Zwolle Jubileum Podiumavond op vrijdag 17 november wordt een keur aan zang, dans, toneel en cabaret opgevoerd.

Dertig jaar geleden is COC Zwolle, de regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit, opgericht. Dit jaar is volop aandacht besteed aan het jubileum, met de Roze Zaterdag op zaterdag 24 juni als hoogtepunt. Zo’n 50.000 mensen kwamen toen naar het evenement in de Zwolse binnenstad voor een dag waarop iedereen welkom was. Met de Podiumavond wordt het jubileum nogmaals gevierd. Bezoekers, vrijwilligers en sympathisanten van COC Zwolle verzorgen een programma dat varieert van smartlap tot toneel en van dans tot cabaret.

Bovendien wordt op deze avond ook de keuze bepaald wie COC Zwolle op het landelijk COC Songfestival gaat vertegenwoordigen. Vijf jaar geleden, bij het 25-jarig bestaan van COC Zwolle, werd een soortgelijke avond gehouden.

Kaartverkoop

Kaartverkoop vindt plaats in het café van COC Zwolle en via e-mail. Als je het gewenste aantal kaarten met je naam, adres en telefoonnummer mailt aan podiumavond@coczwolle.nl ontvang je een bevestiging en dan liggen je kaarten op vrijdag 17 november tussen 19.30 en 20.00 uur klaar bij de kassa van Odeon. De vijftigste kaart die besteld wordt via de mail, is GRATIS en hier wordt een tweede kaart aan toegevoegd!

Op zaterdag 4 en 11 november is er kaartverkoop in het COC van 22.00 tot 24.00 uur en op dinsdag 14 november is er kaartverkoop in het COC van 21.00 tot 23.00 uur. Natuurlijk is het ook mogelijk om kaarten op de avond zelf in Odeon te kopen, maar wees er wel snel bij, want de belangstelling is groot. COC Zwolle zit aan de Kamperstraat 17 in de Zwolse binnenstad.

De COC Zwolle Podiumavond vindt plaats in de grote zaal van theater Odeon aan de Blijmarkt. De zaal gaat open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Kaarten kosten acht euro voor COC-leden en twaalf euro voor niet-leden.

COC Zwolle is de regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit, met een eigen café en vele activiteiten, ook op het gebied van hulp en voorlichting. Alle informatie over activiteiten in COC Zwolle en openingstijden van het café is te vinden op www.coczwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)