Landstede Volleybal verliest weer van Dynamo

Zwolle – Op woensdag 4 december speelde Landstede Volleybal voor de tweede keer tegen Draisma Dynamo. De wedstrijd werd met 3-1 verloren. Eerder dit seizoen stonden die cijfers ook al op het scorebord in het voordeel van de ploeg uit Apeldoorn.

lan-dyn-5.jpg  

Aan het begin van de wedstrijd is al duidelijk te zien dat de twee teams aan elkaar gewaagd zijn. Pas aan het einde van de eerste set pakt Landstede Volleybal een voorsprong, 18-22. Het winnende setpunt komt van de handen van Ramon Martinez: 21-25. Ook in de tweede set heeft Landstede Volleybal het zwaar en staat het halverwege op een achterstand, 15-12. Daarna gaat het snel en wint Draisma Dynamo de tweede set met 25-18.

Draisma Dynamo is niet alleen sterk in de aanval, maar begint ook sterk te verdedigen. Tegen deze sterke verdediging weet Landstede Volleybal zes setpoints niet te benutten. Uiteindelijk gaat ook de lange derde set naar Draisma Dynamo, 30-28. In de vierde set probeert Redbad Strikwerda met vele wissels zijn team aan de praat te krijgen. Helaas heeft dit niet het gewenste effect een ook de vierde set wordt verloren en daarmee de wedstrijd (25-16).

Komende zaterdag om 20.00 uur speelt Landstede Volleybal weer een thuiswedstrijd in het Landstede Sportcentrum tegen SSS. Tijdens deze wedstrijd kunnen ook nog GRATIS kaarten voor de Challenge Cup wedstrijd van woensdag 11 december (tegen Stroitel Minsk) worden afgehaald. Komen dus!

Bron: landstede-volleybal.nl 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)