Berkum Music Night in De Weijenbelt

Zwolle –  Wijkvereniging Berkum organiseert samen met de band The Blue Finger Connection zaterdag 14 december de Berkum Music Night. De Zwolse 8-mans formatie “The Blue Finger Connection” zorgt voor een solide muzikale basis met de juiste mix van nostalgie, stevige rock-blues en pop en disco. Deze band ( ontstaan uit de `Blue Finger Cops’ ) wordt op deze avond aangevuld met 4 gastzangers uit Zwolle en 3 gastzangers uit Kampen.

De 4 gastvocalisten van Zwolse komaf zijn : Jilles Zuiderbaan, Leo Sebel, Bert Vrieling en Leen Ripke De 3 gastvocalisten van Kamper komaf zijn : Rob van de Weerd, Jac Ruiten, en Thijs van Dijk Onder de noemer: ”Retourtje Zwolle – Kampen” is deze formule is de afgelopen jaren al een aantal keren zeer succesvol gebleken in zowel Zwolle als Kampen. De Berkum Music Night vindt plaats op zaterdag 14 december 2013 in wijkcentrum De Weijenbelt in Berkum.

Aanvang van het concert is 21:30 ( Zaal open vanaf 21:00 uur) Adres is: Campherbeeklaan 82 8024 BZ Zwolle Zo’n feestje moet voor iedereen toegankelijk zijn, vandaar de lage toegangsprijs van €6,– In de voorverkoop in de Weijenbelt zelfs nog een euro voordeliger: €5.— Zie voor verdere informatie www.wijkverenigingberkum.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)