Kerstballen versieren voor Serious Request

Zwolle – Kinderen van 2 tot 4 jaar én hun broertjes of zusjes kunnen op zaterdag 21 december van 10.00 – 11.00 uur kerstballen versieren bij kinderdagverblijf de Blokkendoos in het Zwolse centrum. De opbrengst gaat naar Serious Request.

Eigenaar van de Blokkendoos Margo Koens: ‘We organiseren regelmatig gratis activiteiten, zoals een voorleesochtend tijdens de Kinderboekenweek of een workshop lampions maken voor Sint Maarten. Voor deze activiteit vragen we echter een bijdrage van € 5,-. Dat geld is bestemd voor de actie Serious Request, waarbij 3FM geld inzamelt voor het Rode Kruis. Dit jaar is het doel om het aantal kinderen dat sterft aan (de gevolgen van) diarree terug te dringen. Daar willen we graag ons steentje aan bijdragen.’ Na afloop van het kerstballen maken, kunnen de peuters meedoen aan een workshop peuterdans, gegeven door dansdocente Wendy van Langeveld.

De Blokkendoos is gevestigd aan de Schoutenstraat 1, vlakbij de Sassenpoort. Aanmelden voor deze knutselochtend is niet verplicht, maar wel aan te raden. Dat kan via deblokkendooszwolle@gmail.com. Kijk voor meer informatie op www.deblokkendooszwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)