K3 weer naar Zwolle

Zwolle – Na het succes van de K3 Verjaardagsshows eerder dit jaar, heeft K3 voor het nieuwe jaar wederom goed nieuws voor de fans. In het najaar van 2014 start K3 namelijk met een nieuwe show. Op 31 januari en 1 februari 2015 is de nieuwe show van K3 te bewonderen in IJsselhallen Zwolle.

 

15-03-2013_k3_15_jaar-ijsselhallen_14_.jpg 

 

Eerder dit jaar toerde K3 heel Nederland door ter gelegenheid van hun 15e verjaardag. Na dit grote succes keren zij op 31 januari en 1 februari 2015 terug naar IJsselhallen Zwolle om hun grootste hits ten gehore te brengen. Ook het nieuwe album ‘LOKO LE’ wordt hierbij niet vergeten. De meiden van K3 braken jaren geleden door met hun grote hit Tele-Romeo. Het succesvolle trio ging echter door en vele CD’s, films maar ook musicals volgde. En na al die jaren staan zij nog steeds aan de top van de ‘kidspop’.

Meer informatie

De kaartverkoop voor de shows in IJsselhallen Zwolle start op 16 december via See Tickets. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 15,00. Meer informatie over de nieuwe shows is te vinden op www.studio100.nl of www.k3.be

 

Let op!

Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen.

De officiële kaartverkoop voor de shows gaat enkel via See Tickets en de kassa’s van de theaters. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)