Onzichtbare gevolgen na een beroerte

Foto van auteur

Zwolle – Regio Zwolle en Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet! organiseren themabijeenkomsten voor mantelzorgers van mensen die een beroerte (CVA) hebben gehad. Er zijn vier bijeenkomsten die ieder bestaan uit een informatief deel en een deel waarin u gelegenheid hebt vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met andere mantelzorgers.

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 5 maart 2014 en heeft als thema: “Onzichtbare gevolgen na een beroerte”. Veranderde emoties en gedrag.

Als er door een hersenaandoening (zoals een beroerte) iets misgaat in de hersenen, kunnen er veranderingen optreden in iemands emoties en gedrag. Deze gevolgen zijn voor anderen niet meteen zichtbaar, maar kunnen voor direct betrokkenen wel ingrijpend zijn.

De bijeenkomst wordt gehouden in De Vogellanden, centrum voor revalidatie, Hyacinthstraat 66a, 8013 XZ Zwolle. Tijd: 19.30 – 21.30 uur (ontvangst vanaf 19.15 uur). De toegang is gratis, inclusief thee of koffie.

Belangstellenden wordt verzocht zich uiterlijk maandag 3 maart aan te melden bij de Stroke Service Zwolle. Dat kan telefonisch via 038-424 3993 of per e-mail: tssz@careketens.nl

De data van de volgende bijeenkomsten, met verschillende onderwerpen, zijn 2 april en 7 mei 2014.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)