Pitch Up Club

Foto van auteur

De Pitch Up Club van zaterdag 4 november in Hedon beloofd een heel vet club-feest te worden. Miss Monica & Mc Miss Bunty van Absolutely Stereo doen samen een speciale live-set van maar liefst <?XML:NAMESPACE PREFIX = X?XML /><X?XML:NAMESPACE prefix=”st1″ ns=”urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags”></X?XML:NAMESPACE>3 uur!

DJ & producer Miss Monica, geboren en getogen in Rotterdam, begon in 1992 met DJ-en en haar aangeboren talent om een feest te maken door middel van haar sterke DJ-skills en originele platenkeuze leverde haar al gauw optredens en residencies op in de meest gerenommeerde clubs en bij de grootste feesten van Nederland, waaronder Nighttown, FFWD Dance Parade, Dance Valley en Extrema Outdoor. Ook buiten de landsgrenzen bleef haar talent niet onopgemerkt en na verloop van tijd prijkte haar naam ook op de flyers van Club Rex (Parijs), Queens (Parijs), Pacha (Ibiza) en Café d’Anvers (België).

Winnaar van de “BG Dance Award 2003 – Aanmoedigings Award” en winnaar van de “Gouden Kabouter Award 2005 – Held van het Jaar”. In “The Dutch DJ Awards 2004” was zij de als 2de genoteerde vrouwelijke DJ in deze Lijst. Tijdens de “Release Dance Awards 2005” was ze als 4de genoteerde vrouwelijke DJ in deze TOP 100.

Ook heeft ze het produceren serieus opgepikt, hetgeen heeft geresulteerd in haar eerste release in Augustus 2005 : DJ Miss Monica – Bossamonica op het befaamde Q-Records (Q-Rec 018 inclusief Hertz Remix) van de Zweedse producer Hertz. In April 2006 is haar 2de release “RICH DAY” uitgekomen op Tsunami Special Blend (TSUSB 9022 inclusief Hertz Remix).

Vanaf September 2005 heeft zij haar eigen vaste clubnight in Rotterdam : ABSOLUTELY STEREO ; waarvan alle edities uitverkocht zijn tot nu toe; elke 3de zaterdag van de maand @ Off Corso in Rotterdam, verzorgt zij een lange set met haar ongecensureerde “Miss Monica Sound” : club / tech / groovy / tribal / latino / pumping / energetic house sounds to funky / rhythmic / energetic / pumping / party / tribal techno sounds.

MC Miss Bunty:

Miss Bunty is niet zomaar een MC, ze rapt, ze zingt, ze entertaint en weet het publiek keer op keer op te zwepen. Miss Bunty heeft in de loop van de jaren al menig festival mogen hosten met haar voortreffelijke en powerful stem zoals oa Dance valley. Ook worden er regelmatig platen uitgebracht waarbij Miss Bunty de vocals voor haar rekening neemt.

Verder ook nog DJ Zagros

Daarnaast weer vele extra’s als dansers, act’s, Chill-Out, free hairstylers (kom op tijd!), surprises.

Dit belooft een bijzondere avond te worden!

De party begint zaterdag 4 november om 22:00u en gaat door tot in de late uurtjes! Kaarten kosten € 12,50 en zijn verkrijgbaar bij VVV en Plato te Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)