Eetcafé Eureka viert dertienjarig bestaan

Foto van auteur

Sociaal Culturele Vereniging Eureka viert woensdagavond 4 oktober het dertienjarig bestaan van haar eetcafé.  Met als thema ’13 jaar, 52 seizoenen’ pakt de vereniging extra culinair en cultureel uit.

Net als op andere eetcaféavonden gaan vrijwilligers aan de slag om een bijzonder menu samen te stellen voor een sympatiek bedrag. Met als verschil nu wel een zeer uitgebreid verjaardagsmenu. Een kleine impressie: Salade à la Truus, een amuse, een kaasfondue Excellent, Pain et legumes, met als afsluiter een Grand Dessert. Of natuurlijk gewoon een kopje koffie.

Bijzonder is woensdag ook de culturele aankleding van het eetcafé aan het Assendorperplein. Verhalenvertellers Ryolanda en Hendrik Vlier wisselen af met Spees is de Plees, de huisband van Eureka. Na afloop van het diner draait DJ Abrikoos gezellige muziek en is er de gelegenheid om na te borrelen.

De woensdag is binnen Eureka traditiegetrouw de dag waarop vegetarisch wordt gekookt, dat is op woensdagavond 4 oktober, werelddierendag, uiteraard ook het geval.

De avond is voor iedereen toegankelijk. Het is wel raadzaam om op tijd te reserveren, want vol is helaas vol. Het diner kost € 7,50 exclusief drank en lidmaatschap. Omdat Eureka een vereniging is is dat laatste verplicht. Een maandje proeven aan Eureka kost €2,50, een jaarlidmaatschap €9,-. Het diner begint woensdag om 19:30. Reserveren kan ook telefonisch op 038-4222903.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)