Singlefeestje naar Hedon Zwolle

Zwolle – Singlefeestje is een beproefd concept in o.a. Utrecht, was te gast op diverse festivals en had een eigen podium op het Bevrijdingsfestival in Zwolle, waar het de hele dag gezellig druk was en mensen losgingen op hun favoriete platen. Op zaterdag 17 mei is het succesvolle concept Singlefeestje voor het eerst te gast in poppodium Hedon. Het publiek kan in de singletjes bladeren en ze aan de DJ geven, die ze vervolgens zal draaien.

De mannen van het Singlefeestje hebben duizenden cd-singles. Van Ronan Keating tot Michael Jackson. Van DJ Jean tot Oasis, van The Beatles tot The Backstreet Boys en van de nieuwste dance tot de classics uit de jaren 80. Interactiever dan dit wordt het niet. Participerend feesten. Herinneringen ophalen terwijl je met je beste vrienden door de duizenden singeltjes bladert. Alsof dat nog niet genoeg is brengt het singlefeestje regelmatig surprise DJ’s en acts met zich mee.

SINGLEFEESTJE

 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Zaterdag 17 mei
Open / Aanvang         : 23:00 uur
Entree                         : € 5,00

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van het event.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)