Volop dance met UNDEEP, Bamboo en Blizzurd

Zwolle – Vanaf donderdag 5 juni biedt poppodium Hedon drie avonden achter elkaar een danceprogramma aan. Een nieuwe editie van Technoconcept UNDEEP met DJ’s Chris Mulder en Roy El Kei trapt het weekend al af op de donderdag. Vrijdag 6 juni staan de mannen van Yellow Claw achter de draaitafels tijdens het gloednieuwe feest Bamboo. De zaterdag staat in het teken van heavy bass en trap tijdens Blizzurd met DJ Sliink.

yellowclawpress2.jpg

UNDEEP is het kleine broertje van DEEP en biedt beginnende house en techno-DJ’s de kans om zich te laten zien aan het publiek. Tijdens de editie op donderdag 5 juni is het de beurt aan ZWOELL-organisator Chris Mulder. Chris is een groot liefhebber van slow dance music en mag graag teruggrijpen naar oude funk en disco-classics. DEEP-resident DJ Roy El Kei sluit deze avond af zoals zijn trouwe aanhang van hem mag verwachten.

Het gloednieuwe dancefeest Bamboo presenteert met Yellow Claw, Johnny 500, Condance en Onderkoffer  een eclectische line-up. Yellow Claw heeft al een flinke reeks clubhits op haar naam staan, waaronder Allermooiste Feestje en Krokobil. De dresscode en entourage van dit feest is neon. De avond komt tot stand in samenwerking met studenten van het Deltion College.

Zaterdag 7 juni keert het heavy bass en trap-eventBlizzurd terug naar Hedon. Headliner DJ Sliink liet een onuitwisbare indruk achter in het Amerikaanse clubcircuit met zijn dikke sound. Menig gerespecteerd geluidsman was zeer onder de indruk. Sliink brengt agressieve up-tempo ritmes gecombineerd met rustgevende pop en r&b en is een van ’s werelds grootste club DJ’s. Subp Yao en Blizzurdresident Boeboe maken de line-up compleet.

Donderdag 5 juni
UNDEEP: CHRIS MULDER / ROY EL KEI 
Entree: € 5,00 – tot 0:00u gratis entree

Vrijdag 6 juni
BAMBOO: YELLOW CLAW / JOHNNY500 / CONDANCE / ONDERKOFFER
Entree: € 5,00

Zaterdag 7 juni
BLIZZURD: SLIINK (USA) / BOEBOE / SUBP YAO
Entree: € 9,00

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van het event.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)