Zwem4daagse in het Openluchtbad

Zwolle – Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juni organiseren het Openluchtbad en zwemvereniging Swol1894 de Zwolse zwem4daagse in het Openluchtbad. Naast het zwemmen van je afstand kun je ook deelnemen aan allerlei activiteiten rondom het bad. Voor de opening van de zwem4daagse zijn Zwolfje en jeugdcircus Pavarini uitgenodigd.

 

In de week van de zwem4daagse zwemmen de deelnemers minimaal 4 dagen een afstand van 500 meter. De deelnemers met alleen een A-diploma zwemmen een afstand van 250 meter gedurende 4 dagen. Dagelijks kan er gestart worden tussen 16.00 – 18.30 uur. Aan het eind van deze zwemweek zal de zwemprestatie worden beloond met een mooie medaille. Leden van het Openluchtbad en Swol 1894 kunnen zich alvast inschrijven op zaterdag 14 of zondag 15 juni. Op maandag 16 en dinsdag 17 juni kunnen ook niet-leden zich aanmelden voor de zwem4daagse. Kijk voor de tarieven op www.openluchtbad-zwolle.nl.

 

Ook dit jaar kunnen de zwemmers weer deelnemen aan diverse activiteiten. Zo worden er demonstraties gegeven door duikvereniging De Tuimelaar, reddingsbrigade Zwolle en door zwemvereniging Swol1894. Daarnaast verzorgen studenten van De Landstede twee avonden spelactiviteiten op het veld. Natuurlijk zal ook dit jaar weer DJ Hinri de muzikale omlijsting van het evenement verzorgen.


Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)