Sint Surprise Party in Zwolse IJsselhallen

Foto van auteur

Vorig jaar was het al een groot succes, de Sint Surprise Party in de IJsselhallen te Zwolle. Dit jaar zal Sint Nicolaas daarom weer de IJsselhallen bezoeken en wel op zondag 26 november. Om 15.00 uur gaat de zaal open en begint het voorprogramma met de enige echte DJ-Piet, springkussens en veel ander vertier met de zwarte Pieten.

Een uurtje later, om 16.00 uur, begint de Sint Surprise Party. Natuurlijk zal Sint Nicolaas hierbij aanwezig zijn met de Hoofdpiet en de Wegwijspiet en vele andere zwarte Pieten , maar ook de zwartepietenband ‘Op Stoom’ is er weer bij. Deze live band zal samen met de kinderen oude en nieuwe Sinterklaas liedjes aan de Goedheiligman laten horen. Na de anderhalf uur durende show is er natuurlijk uitgebreid de gelegenheid om Sint Nicolaas de hand te schudden en met hem en zijn Pieten op de foto te gaan. Natuurlijk gaat niemand met lege handen naar huis na een bezoek aan de Sint Surprise Party.

De Sint Surprise Party wordt georganiseerd door de uit Raalte afkomstige Stichting SintShowPaleis. Vijf jaar geleden zijn zij begonnen met het organiseren en uitvoeren van theatershows rondom de Goedheiligman.

De toeloop naar de shows van SintShowPaleis is enorm en de pieten live band Op Stoom is dan ook jaarlijks een veel gevraagd item.

De opbrengsten van de shows gaan naar een goed doel. Dit jaar is dat Villa Pardoes, een vakantiehuis bij de Efteling waar kinderen met een levenbedreigende ziekte samen met hun familie een week ongestoord vakantie kunnen vieren.

Kaarten voor de Sint Surprise Party zijn vanaf 16 oktober voor € 10,– te koop bij de VVV  in Zwolle en  bij Speelgoedwinkel De Wit.

Vanaf 1 oktober is het ook mogelijk om via de website www.sintsurpriseparty.nl online kaarten te bestellen.

Wees er dus snel bij want het belooft weer een spektakel te worden!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)