HanZup in de Creatieve Coöperatie

Zwolle – Op vrijdag 28 november is er weer een HanZup in de Creatieve Coöperatie. De HanZup is een fysieke marktplaats die opdrachten van organisaties en bedrijven verbindt aan creatieve ondernemers met out-of-the-box oplossingen. Creatieve ondernemers vinden er goeie opdrachtgevers en opdrachtgevers vinden er creatieve oplossingen voor een vraagstuk. HanZup zorg voor co-creatie tussen creatieve ondernemers. Deze keer zijn er twee opdrachtgevers: De Gemeente Zeewolde en Organisatieadviesbureau IJsselvliet. 

 

IJsselvliet is een organisatieadviesbureau en onderscheidt zich door zich te richten op ondernemers met middelgrote bedrijven. Zij vragen ideeën hoe ze voor het einde van 2014 ‘in het brein’ van 30 ondernemers van middelgrote ondernemingen komen om te zorgen dat zij in IJsselvliet hun partner in het oplossen van strategische, personele, financiële en andere uitdagingen vinden. De gemeente Zeewolde heeft een heel andere vraag: "Hoe zorgen we ervoor dat er binnen de sociale media (een plek is voor nieuws en initiatieven over maatschappelijke onderwerpen in Zeewolde?" Aan het eind van de middag kiezen de opdrachtgevers de voor hun beste oplossingen en verstrekken daarmee aan de ‘winnende’ gelegenheidsteams een (betaalde) opdracht om het concept uit te weken.

HanZup is een follow-up van de stopgezette activiteiten van KIZ (Kreatieve Industrie Zwolle). Het geeft een heel concreet, praktisch en resultaatgericht gezicht aan cocreatie. Waar netwerken vaak blijft bij ontmoeting en inspiratie zet HanZup een stap verder en levert concrete producten en diensten op, nieuwe samenwerkingsverbanden en nieuwe opdrachtgevers. 

De entree voor de HanZup gratis. Opgeven is wel nodig want er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen. Opgeven kan via info@creatievecooperatiezwolle.nl. Op de website van de Creatieve Cooperatie is meer informatie te vinden over de opdrachten die deze keer verstrekt zullen worden. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)